søndag 18. desember 2011

For en flott avslutning på året!

Det er resultatene som teller!

Søndag 18.12 var siste løp på Harstad travpark for iår, og der smelte det til med gode resultater.
Først må vi gratulere vår faste gjestekusk Jan Martin Bjerring, med landsdelens nest beste resultat på kuskestatistikken.  Ingen kan vel vise til så gode resultater, på så kort tid som han.  Og alder er ingen hindring - han viser at en ex Travsport reporter - også kan kuske på ordentlig!  Hans positive holdning og entusiasme sprer seg rundt ham, og vi bøyer oss i støvet og gratulerer!!! Han har vår kjære Last Speed Laday i trening, som nå ligger på 8. plass nasjonalt av Varmblods traver Hester eldre enn 5 år med innkjørt kr 437 000,-. Hans siste løp iår blir 27.12 på Bjerke i finaleløpet for årets sølvdivisjon, der førstepremie er 200 000,-. I Nord-Norge er han den nest raskeste på autostart 2011.
Legger inn et videoklipp av Jan Martin:


Så gratulerer vi travtrener Oddmund Eggum for et flott sesong, som landsdelens 4. beste travkusk av 15 travtrenere på kuskestatestikken. Hestene som er i hans trening har gode resultater:

Hentet fra landsstatistikken pr 18.12.2011

Varmblods traver 4 Årige hester:
 C. C. Sugarboy girl:  Nr 19 i Norge og Nr 3 beste (voltestart) og nr 2 (autostart) varmblodstraver i Nord-Norge. Innkjørt til andelslaget som eier han (hesteeierne):  kr 145 000,- i 2011. Han topper statistikken med god margin ved landsdelens totalisatorbane i Harstad.


Hentet fra Hestestatistikken Harstad Travbane, Nord-Norges totalisatorbane:

Kaldblods traver Hester eldre enn 5 år:
Vinnelykka: Nr 3 (voltestart) og  Nr 2 (autostart) i Nord-Norge og har innkjørt til eierne kr 130 000,- i 2011.


Kaldblods traver Hester eldre enn 5 år

Mia Juni: Nr 13 (voltestart)  i Nord-Norge og har innkjørt til eierne kr 73200,- totalt hvorav 26 700,- i løpet av 2,5 måneder hun har vært i trening hos Oddmund Eggum.

Hoels Eld: Nr 5 (autostart) i Nord-Norge, selvom han ikke har vært i slaget iår, men har jamnt og trutt bidratt med 42 500,- til matfatet.

Tyll Pil har vi nå solgt, og han har fått kommet tilbake til sin hjemgård der han ble født. En god avslutning på en lang travkarriere, der han bidro med kr 28 800,- til matfatet.

Varmblods traver 4 Årige hester:
Selvsagt C. C. Sugarboy girl - se over som topper statistikken i Nord-Norge.

Hot Chili Star: Nr 9 (voltestart) og nr 12 på (autostart) på den Nord -Norske statistikken, og har etter at hun kom nordover bidratt med kr 62 000,- til stallmiljøet. Hesten har kapasitet, og en er et stjerneeksempel på hvordan miljøendring kan gjøre susen. Det ble en flott andreplass på årets siste løp (se bildet).



Gamnes Princesita:  Nr 5 (voltestart) og Nr 7 (autostart) på den Nord-Norske statistikken. Hun har bidratt med kr 57 000,- til sine eiere bare første året i løpsbanen.

Varmblods traver Hester eldre enn 5 år:
Venus Hornline: Nr 6 på den Nord-Norske statistikken. Han har kjørt inn kr 69 000,- til sin eier som følger med hva som skjer ved Harstad Travpark. Årets avslutning var flott med en førsteplass! (se bilde)

C.C. Paradise Image: nr 9 i Nord-Norge på autostart og nr 2 på autostart. Han har en liten høstferie for å akklimatisere seg til forholdene. Han har kjørt inn kr 27 500,- til matfatet iår.

Love Me Tender E.P.: kom til oss i høst, og har kjørt inn kr 27 500,- til matfatet. Hun har flott stamme, og har tro på at vi skal få henne til.

Andre travhester i stallmiljøet:

Varmblods traver Hester eldre enn 5 år:

Speedy Born Lady: Eies av Silje Lund Nikolaisen, og den har gitt Silje mange gode opplevelser. og har totalt kjørt inn 58 000,- iår hvorav 44 000,- har kommet som støtte til Siljes hestesport. Silje har en lang karriere fra ponnitravet, og har iår debutert som egen montekusk og travkusk med egen hest.  Vi gratulerer Silje for kjempeflott innsats!!

Jag Pierre:  Nr 9 på autostart og nr 6 på voltestart, Eies av Lisbeth Fossen og Per Jørgensen. Den kom inn i stallmiljøet i høst, og holder til på Stall Oldersletta.

Kaldblods traver 4 Årige hester:
Ra Mons: Nr 7 i Nord-Norge, med innkjørt 20 200,- kr.

Med forbehold.

Så ønsker vi alle
hesteeiere, stallmedhjelpere, og hesteinteresserte
en riktig god jul og et fredelig nytt år










Silva Life System - Live Your Dream

Oddmund vinner fra dødens...

Oddmund vinner fra dødens...
Oddmund vinner med CC Katies girl

Tyll Pil og Oddmund vinner i Lofoten 08

Tyll Pil og Oddmund vinner i Lofoten 08

Luckytobeborn med Oddmund som trener er vinner 07

Luckytobeborn med Oddmund som trener er vinner 07

Gurion fra Finnmark, vinner 2007,

Gurion fra Finnmark, vinner 2007,
Web-Stat web traffic analysis